Skip to main content

Bij Gouda Kledingreparatie in Gouda kunt u terecht voor allerhande sleutels. Wij kunnen verschillende soorten sleutels voor u snijden en/of dupliceren onder andere huis- en fietssleutels, ook kunnen wij de meeste auto transponder sleutels voor u dupliceren.

Sleutelservice in Maarssen

Het maken van sleutels is een van onze specialiteiten. Gemiddeld hebben wij dan ook een kleine 500 sleutels op voorraad liggen, verdeeld over meer dan 100 verschillende soorten en profielen. Het profiel van een sleutel wordt gevormd door een samenspel van de dikte van de sleutel en het aantal en de vorm van de gleuven.

Juiste pasvorm

Voor een juiste pasvorm is het begrijpelijkerwijs noodzakelijk dat het profiel van de bij te maken sleutel exact overeenkomt met het origineel. Door het samenspel van het juiste profiel met de insnijding (vertanding) van de sleutel ontstaat dié unieke sleutel die uw slot kan en zal openen.

Met de alle modernste sleutelmachines, vervaardigen wij de meest uiteenlopende sleutels.

Huissleutels bij maken

Huissleutel bijmaken? Het is altijd prettig om extra huissleutels te laten maken en aan iemand te geven die u vertrouwd, zodat áls u uw huissleutel kwijtraakt u altijd een reserve huissleutel heeft. Wilt u uw huissleutels bijmaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

✅ +10 jaar ervaring
✅ Klantgerichtheid
✅  Professionaliteit

✅ Snelle service
✅ Uitgebreid aanbod
✅ Betaalbare prijzen

⭐⭐⭐⭐⭐

Klanten beoordelen ons met een 9.5

Close Menu

Gouda Kledingreparatie

Gildenburg 98
2804 VK Gouda

T: +31 182 5307 22
E: info@goudakledingreparatie.nl