Skip to main content

Goed verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw object. Wij zorgen voor een efficiënte en diep grondig reiniging.

Tapijten Reinigen

Heeft u een tapijt in huis? Dan maakt u hier dagelijks gebruik van. Deze tapijten trekken stoffen aan die allergische ziektes kunnen veroorzaken. Daarom is het van belang uw tapijt regelmatig goed te onderhouden. Goed verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw object. Gouda Kledingreparatie helpt u graag bij het onderhouden van u tapijt. Wij zorgen voor een efficiënte en diep grondig reiniging.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk reinigen is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten tapijt in omloop zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische reinigingsmiddelen en tapijtreinigingsmachines. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes, bijvoorbeeld urinegeur, verdwijnen. De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu.

Uw tapijten repareren in Gouda

Wilt u uw tapijten repareren bijv. u wilt het kleiner maken? Geen enkel probleem ! Gouda Kledingreparatie kan u hierbij helpen. Gouda Kledingreparatie heeft ruime ervaring met het repareren en verkleinen van tapijten. Wij zorgen dat uw tapijt nieuw blijft en laten uw tapijt passen in de kleinste ruimtes van het huis.

Contactgegevens:

Gildenburg 98
2804 VK Gouda
T: +31 182 5307 22
info@goudakledingreparatie.nl

Close Menu

Gouda Kledingreparatie

Gildenburg 98
2804 VK Gouda

T: +31 182 5307 22
E: info@goudakledingreparatie.nl